skip to Main Content

Mest efterlängtade på Storytel

Min fjärde bok är precis på väg ut till sina allra första läsare och jag hittar den, ”Ett oväntat arv”, på listan över de mest efterlängtade böckerna på Storytel. Får nästan nypa mig själv lite i armen! Är såååå nervös och håller alla tummar för att ni som läser ska få trevlig läsning! Man tror kanske att den där nervositeten ska släppa lite grann för varje bok, men det gör den verkligen inte! Den håller istället i sig hela vägen tills de första recensionerna börjar trilla in, sedan vet man liksom åt vilket håll det barkar och man får något att förhålla sig till.

Jag tror att jag är lite extra nervös just för att den här boken utspelar sig till stor del i hästvärlden, en värld som jag själv vuxit upp och in i och som jag verkligen både uppskattar och respekterar. Det känns så viktigt, i varje berättelse, att kunna framföra sin berättelse med både respekt och trovärdighet för dem som kan och vet mer än jag. Jag hoppas att jag har lyckats med det! Men vem vet, det är upp till er som läser att avgöra <3 Allt jag kan göra är att hålla tummarna!

Psssst. Gå gärna in och bevaka boken du också på Storytel eller någon annanstans 🙂 Ser så fram emot att höra vad du tycker om den! Kram Sofia.

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top