skip to Main Content

2020 Nytt år, nytt decennium

2020 innebär inte bara ett nytt år, utan också ett nytt decennium. För mig personligen kommer året att innebära stora förändringar. Efter noggrant övervägande och efter femton år inom HR-branschen, där jag rekryterat, coachat, utbildat och väglett chefer på olika sätt i deras ledarskap byter jag bana och kliver in i en värld fylld av böcker, skrivande och nya möten. Det är ett beslut fyllt av både vemod men också stor förväntan och spänning på vad framtiden kommer att kunna erbjuda när jag nu bestämmer mig för att fullt ut kliva in i författarskap, lektörskap och journalistik som jag så länge drömt om.

Som författare går in i ett nytt spännande samarbete med Printz Publishing i år och ger ut första delen, och min fjärde roman, i form av Kungsbackakvartetten. Jag fortsätter mitt inledda samarbete med Saga Egmont där jag som lektör har den stora förmånen att få rekommendera bokmanus jag arbetat med för utgivning (beslut om antagning ligger naturligtvis hos förlaget).

Gruppen Feelgoodfredag på Facebook som jag grundade för tre år sedan i år har passerat 3 000 medlemmar i dagarna. Och jag är stolt att säga att det har blivit en fantastisk plats som alltid ger energi, pepp och en varm känsla i magen att besöka. Och förstås bjuds man alltid på mängder av boktips. Älskar du feelgoodlitteratur så häng gärna med oss där!

På det privata planet hoppas jag att mitt beslut kommer att innebära mer tid till familj, vänner och till långa promenader med författarhunden, Sam som flyttat in både i vårt hus och i våra hjärtan sedan förra sommaren. Jag hoppas också på att få mer tid att krypa upp med en bok och en kopp te i läsfåtöljen, kanske också tid till att något motvilligt hasa mig tillbaka ut i joggingspåret och upp på hästryggen så här tre ungar och en evighet senare 🙂

Nej nu kör vi hörni, eller vad säger ni! 2020, det kan helt enkelt bara bli ett fantastiskt år!

Kram på er,

Sofia

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top