skip to Main Content

Samarbete med Saga Egmont

Idag firar jag ett nytt samarbete med härliga Saga Egmont förlag ✏️?
Som lektör har jag nu förmånen att inleda ett samarbete med svenska förlaget Saga Egmont som föddes ur det danska förlaget Lindhardt och Ringhof. Saga har sedan starten 2015 vuxit till att bli Nordens största digitala förlag som fokuserar på utgivning av e-böcker och ljudböcker såväl älskade klassiker som säsongens nyheter.
Med en gedigen och bred erfarenhet av att jobba med böcker för den växande digitala marknaden är Saga ett förlag i framkant, nu söker de nya författare.
Jag har fått det hedervärda uppdraget att, med författarens godkännande, vidarebefordra de manus jag lektörsläser som jag ser kan passa Sagas utgivning till redaktör på förlaget. Fortfarande finns inga garantier för utgivning, beslutet om publicering ligger hos förlaget. Skillnaden är att förlagets redaktör, vid min vidarebefordran, kommer att ge ditt manus en extra påsyn till följd av min rekommendation. Spännande, eller hur ☺️?
Varmt välkommen att skicka in ditt manus för en lektörsläsning, kanske är det just du och ditt manus som jag ser kan vara en matchning för Saga Egmonts utgivning. Mina fokusområden vad gäller genre kommer att vara feelgood, romance, mys-/pusseldeckare och barn- och ungdomsböcker.
Här hittar du mer information och kommer i kontakt med mig:
Saga Egmont: https://www.sagaegmont.com/home/
Hemsida: www.sofiaymen.se
Kontakt: info@sofiaymen.se
Hör av dig, nu hjälps vi åt mot författardrömmen

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top