skip to Main Content

Gästinlägg på Debutantbloggen

Passar på att dela en liten söndagslänk med er så här vid lunchdags. Idag gästbloggar jag nämligen hos Debutantbloggen, en fantastisk plats för aspirerande författare i första hand att följa och låta sig inspireras av debuterande författare och gästbloggare, men naturligtvis också för alla som är intresserade av läsande och skrivande. Flera av våra idag mycket etablerade författare har faktiskt en gång varit en debutantbloggare och de har ett finfint arkiv för den som vill söka upp en gammal gooding. Gå gärna in och ta er en titt, temat på mitt gästinlägg är feelgood förstås ? Vad annars?!!

I inlägget sammanfattar jag en del av de diskussioner vi haft i min grupp på Facebook, Feelgoodfredag, och i andra forum, kring vad som utgör en riktigt bra feelgood och hur man egentligen gör för att ta sig genom nålsögat och bli publicerad ✏️?

Nu skriver vi och läser på, och sprider feelgood högt och lågt! Ha en strålande söndag hörni ?

Debutantbloggen Skriv din feelgoodroman och få den publicerad

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top