skip to Main Content

Skrivtävling, vinn ett lektörsutlåtande

Tänkte utmana den som vill med en liten skrivtävling som kommer att ge två långhelger att putsa på texten  Pepp-pepp!! Vinnaren dras måndagen den 10e juni.
Hur går det till? Du skickar ditt förstakapitel (max 10 sidor) tillsammans med en kort motivering till varför du vill vinna ett lektörsutlåtande av just det kapitlet till min e-post: info@sofiaymen.se. Måndagen den 9 juni väljer jag enväldigt en vinnare  Svårare än så är det inte  Alla som deltar kommer att få en liten skrivrelaterad bonusgåva.
Det du som vinner får tillbaka är ett skriftligt utlåtande med fokus på det mest väsentligt i ett första kapitel, exempelvis introduktionen av din/dina karaktärer, presentation av din inledande problemställning, etablerandet av miljön där din berättelse tar sin början med mera. Du får också detaljerade kommentarer direkt i ditt manus och förstås massor av pepp för att komma vidare med skrivandet. Vill du få en skjuts i skrivandet så passa på  Nu skriver och läser vi på rakt in i helgen tycker jag! Heja oss!!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top