skip to Main Content

Skriver vidare i samarbete med Printz Publishing

Fortfarande så här en månad senare får jag nypa mig i armen. Den 30 april blev det klart, avtalet påskrivet, och inlägget av någon anledning inte publicerat, teknikens under… Men det gör mig förstås inte mindre glad! Att jag äntligen får berätta att jag skriver vidare i samarbete med det fantastiska teamet på Printz Publishing. Till försommaren 2020 kommer den första delen i Kungsbackakvartetten. Det blir landsbygd med flärd och självklart både romantik och lyckliga slut.

Skriver gör jag för fullt redan förstås, deadline är satt och mycket ska både falla på plats och skrivas. Men det här är den bästa biten. Älskar att skriva råmanus. Eller rättare sagt, jag älskar hela processen med att skriva råmanus. Själva pusslandet, funderandet, vridandet på handlingen, storyn, dramaturgin. Att fördjupa karaktärerna. Att bekanta mig med miljöerna. Att göra research för att få till detaljerna som gör hela ”grejen”.

Hoppas så att ni ska hänga med mig på den här resan 🙂 Ni har väl hittat mig på instagram @sofia_ymen och i Facebookgruppen Feelgoodfredag på Facebook där jag är aktiv varje dag? Snart kommer det fler inlägg här på bloggen också så håll i och håll ut för nu kör vi!

This Post Has One Comment

  1. Åh Kungsbacka! Hoppas du får med Åsa på något sätt <3 Spenderade alla mina somrar där. Älskar att läsa om platser man känner igen 🙂 Och grattis till kontrakt, förstås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top