skip to Main Content

Inskickat till förlaget

NU Äntligen!! är manuset till ”Hjärtats tillfälligheter” korrläst och inskickat till förlaget för sättning. Jag vågar nästan inte säga det men jag har arbetat igenom manuset så många gånger nu att jag faktiskt själv känner att jag inte kan göra så mycket bättre nu. Vågar jag använda ordet nöjd? Ja, det är jag ta mig sjutton. Jag är nöjd med Emma och Beathans berättelse. Får man vara så kaxig 🙂 ?

Nåväl, ikväll ska jag ta en paus från skrivandet och fira mig själv lite granna för huvudet är alldeles mosigt efter att ha suttit så intensivt med texten. Och jag vet att jag har att sysselsätta mig med när jag vaknar, två bokmanus till är på gång, men det får vara morgondagens projekt, nu tar jag kväll <3 Trevlig kväll, romancefans!

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top