skip to Main Content

Feelgoodfredag

Äntligen Feelgoodfredag en härlig fredag och helg framför oss  I månadens Feelgoodbrev pratas vi vid med Marie-Louise Marc som är vår Författare i Fokus. Hur är det egentligen att skriva en bokserie? Gräver hon där hon står? Vilka är hennes bästa skrivtips? Ja, det och mycket mer får du svar på om du läser vårt månadsbrev. Naturligtvis bjuder vi också på våriga boktips och under skrivtips pratar vi om att börja skriva en bok.
För att prenumerera på månadsbrevet scrollar du längst ned på startsidan www.sofiaymen.se och skriver in din e-post. Det tar några klick men håll i och håll ut så har du snart ditt brev fyllt av feelgoodläsning på posten.

Häng gärna med i gruppen Feelgoodfredag på Facebook där vi läser Marie-Louise ”Bettys resa” som vår månadsbok i vår bokcirkel!

En riktigt mysig fredag och helg önskas alla goa feelgoodingar 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top