skip to Main Content

Redigering pågår

Då var återkopplingen tillbaka från förlagets redaktör och det är dags att sätta sig med första redigeringsvändan av bok nummer tre i Österbyserien. Arbetsnamnet så långt är Hjärtats tillfälligheter. Så roligt det ska bli! Det är alltid en nytändning när någon annan tittat på, och kommenterat ens manus. Jag är utmanar mig själv med den här boken, försöker mig på en mer komplex story och var väldigt osäker på om jag skulle få ihop det. Tack och lov tyckte förlaget att storyn håller, puh! Så nu är det bara den där lilla utmaningen att utveckla, komplettera, förtydliga och knyta ihop alltsammans till ett fint paket.

Nåväl, steg 1, jag ska pröva om jag kan se mitt eget manus med så pass objektiva ögon att jag kan ”lektörsläsa” det. Bara för att komplettera min lista med redigeringspunkter. Sedan ska jag sätta igång med både min och redaktörens redigeringslista. Nu kör vi, chop-chop!

Under tiden får min inledda fjärde bok vila, som jag längtar efter att skriva den också 🙂 Den kommer att bli något helt annat, och jag älskar idén, den har potential att bli sååå bra bara jag får ihop den.  Hälsar författaren med hybris och alldeles för många idéer till alldeles för lite tid.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top