skip to Main Content

Litteraturfestival Glommen

Vilken helg det varit! I fredags laddade vi upp, ett gäng författare samlade av Christine Tina Karlsson, Sara H Olsson och Therese Loreskär. Vi träffades på Fiskekrogen i Glommen för en härlig middag med god mat, livemusik och massor av bokprat. På lördagen var vi på plats på bygdegården i Glommen, lite oroliga för att ingen skulle komma mitt i fotbollstider, men oj så många bokintresserade som hälsade på oss! Och famnar med böcker köpte de med sig hem till semestern. Det var så roligt att träffa alla, både läsare och författare, några hade man mött innan, några bara träffat i sociala medier och några helt nya bekantskaper.

Idag sitter jag bara och småputtrar, bläddrar i min sommarkrim jag köpte med mig ”Du kommer inte undan” av Christina Larsson. Det kliar i fingrarna efter att äntligen själv ta semester och skriva på min egen bok, planerar att ha den färdig i augusti så att jag kan börja skriva på nästa projekt. Har skruvat många varv på mitt synopsis nu och kommit fram till ändringar som innebär stora omskrivningar men det kommer att bli så mycket bättre så det får det väl vara värt. Även om det kommer att krävas research. Har man inte arbete så skaffar man sig 🙂

Nej, dags att ta tag i dagen. En riktigt skön söndag till er!

 

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top