skip to Main Content

Bokbytardag

Jag har förstått att det inte alls är ovanligt att man köper, läser och sedan slänger böcker. Det kryper nästan i mig när jag hör det, bara tanken på att slänga böcker känns som helgerån 🙂 Men det är bara jag! Nu anordnar jag en Bokbytardag i Facebookgruppen Feelgoodfredag. Skicka en bok, få tillbaka en bok. Någon form av ”återbruk” istället för att slänga en bok som du tyckte om men redan har läst och heller inte har plats för i din bokhylla.

I övrigt läser jag texter så att ögonen går i kors just nu. Barnbok, ungdomsbok, romanceromaner både lektörsutlåtanden, skrivcoaching och skrivkurser ska återkopplas till väntande författare. Det är otroligt roligt och stimulerande samtidigt som min egen berättelse går på högvarv i bakhuvudet. Jag fick en idé till en helt annan storyline inatt, vill peta in den i den jag redan har, hur nu det ska gå till. Men det måste gå, för jag kan bara inte släppa idén!

Hoppas att ert skrivande går framåt om ni skriver. Att ni hittat härliga böcker att läsa om ni läser och att ni har en riktigt go semester om ni gått på lite ledighet den här veckan! Vi hörs snart igen! Och du, häng nu med i Feelgoodfredags Bokbytardag 🙂

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top