skip to Main Content

Boksignering Akademibokhandeln

Tänk idag har varit en så roligt dag! Jag har varit på Akademibokhandeln på Kungsmässan i Kungsbacka för att signera min bok ”Den mitt hjärta slår för”. Måste medge att jag var rädd för att det inte skulle komma en enda människa med tanke på det fina vädret men som tur var, var det många som bestämt sig för att ta en liten shoppingrunda just idag. Fick pratat med så många härliga nya och gamla läsare och signerade och sålde så gott som alla böcker bokhandeln tagit in. Känner mig så glad och tacksam, gick därifrån med ett stort leende på läpparna.

Nu ska jag fira med lite god fika och samtidigt försöka göra färdigt min första inlämningsuppgift på Romancekursen som ska vara inne imorgon. Tur att kurslitteraturen är så intressant och rolig att läsa 🙂  En riktigt skön lördagskväll önskas alla som hälsade på mig på Akademibokhandeln idag och alla som kikar förbi här på bloggen.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top