skip to Main Content

Feelgoodfredag – vinn månadsboken

Feelgoodfredag och vilken härlig dag! Sista jobbedagen innan semestern för många! Idag firar vi i Feelgoodbrevet genom att prata med bokförlaget Lind&Co som berättar vad som krävs för att skriva riktigt bra feelgood  Vi delar förstås också med oss av boktips och annat smått och gott. Förlaget har också valt vår månadsbok till Facebookgruppen Feelgoodfredags bokcirkel. Det blir fina ”Räddaren av förlorade ting” av Ruth Hogan. Har ni sett ett så vackert omslag? Längtar efter att få läsa!

Generöst erbjuder sig förlaget också att skicka boken till tre lyckliga feelgoodingar. För att vara en av dem behöver du vara medlem i Facebookgruppen Feelgoodfredag där vi har vår virtuella bokcirkel. Allt du behöver göra är att besvara inlägget i gruppen. Frågan är: Vilken är ”den gamla regeln” som Annika och Zandra tipsar aspirerande författare om att alltid ha i åtanke i Feelgoodbrevet? Dels ge en kort motivering till varför du vill vinna lite härlig sommarläsning. Vinnarna meddelas i gruppen fredagen den 6 juli.

Feelgoodbrevet får du tillgång till genom att scrolla längst ner här på hemsidan och skriva in din e-post. OBS! Om du är inne på blogginlägget får du gå tillbaka till startsidan och scrolla längst ner. Lycka till och en riktigt glad sommar från mig, Annika och Zandra på Lind&Co.

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top