skip to Main Content

Feelgoodbrev i juni

Feelgoodfredag, äntligen är den här och det är dags för juni månads feelgoodbrev. Den här månaden innehåller brevet allt från Skrivsommar till boktips för lata dagar i hängmattan. Framförallt står bokförlaget Lovereads i fokus och förläggare Ebba Östberg berättar om vad som egentligen krävs för att bli antagen med sitt romancemanus och mycket mer. Lovereads har också valt månadens bokcirkelbok till gruppen Feelgoodfredag på Facebook som blir ”Vi som älskade” av Renée Calino, ser så fram emot att läsa! Du hänger väl med och läser du också? Scrolla nu bums längst ner på hemsidan och skriv in din e-post för nu kör vi  En underbart härlig Feelgoodfredag och helg önskar jag er alla!

This Post Has 3 Comments

  1. Hittar inte rutan för att anmäla till nyhetsbrev, men nu har du min adress ?

  2. Det är bara att utgå från startsidan och scrolla längst ner så finns den där. Så roligt att ni vill ta del av Feelgoodbrevet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top