skip to Main Content

Boksläpp idag

Idag händer det! Den mitt hjärta slår för finns tillgänglig i e-butikerna, om en knapp vecka finns den ute i bokhandeln 🙂 Hurra! Ni hänger väl med och läser den fristående fortsättningen på ”Den mitt hjärta slår för”? Nu är det Axels lillasyster Anna som står i fokus. Dyk ner i en hjärtevärmande berättelse fylld av kärlek, matlagning och familjerelationer. Så här skriver förlaget om boken:

Anna har lämnat det lantliga Österby för att jobba som kökschef på en exklusiv restaurang i Stockholm. Hon lever sin dröm varje dag – tills tillvaron rasar när hon plötsligt förlorar både smaksinnet och kärleken. Niklas har stannat kvar i byn där han arbetar i pappans byggfirma och spelar i det lokala fotbollslaget. Men när knät sviker honom, firman går sämre och relationen till pappan knakar i fogarna, börjar han undra om han verkligen gjort rätt val i livet. När Annas bror ska gifta sig och ber henne laga maten till bröllopet tar hon chansen att fly hem till Österby. Men hur komponerar man en bröllopsmeny utan att känna smak? Anna ber barndomsvännen Niklas om hjälp. Kanske kan han också hjälpa henne att komma på vad – och vem – hennes hjärta egentligen slår för?

Läs boken bums, du hittar den här: Den mitt hjärta slår för  <3

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top