skip to Main Content

Feelgoodfredag och en härlig påskhelg framför oss

Feelgoodfredag och en härlig påskhelg framför oss. Idag kommer Feelgoodbrevet med en ny författare i fokus. Ingen mindre än Carin Hjulström, aktuell med sin fjärde fristående roman om Frida Fors ”Lust och Längtan”, delar med sig av sin skrivprocess och sina bästa skrivtips. Hennes bok ”Lust och Längtan” blir också vår bokcirkelbok i facebookgruppen Feelgoodfredag i april månad. I brevet ges förstås också flera små påskägg i form av skrivövningar och boktips inför påskhelgen.

Vill du också ta del av Feelgoodbrevet är det bara att du scrollar ner längst ned på hemsidan och skriver in din e-post. Vill du hänga med i Feelgoodfredag är det bara att du söker upp oss på Facebook, häng med!

Med det vill jag önska alla en riktigt fin påskhelg! Hoppas att ni hittar tid till både läsande och skrivande men också till att ”bara vara”.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top