skip to Main Content

Meet-cute och gratis lektörsutlåtande

Då var det den första februari och dags för första dagen på romancemånaden. Vi börjar med en skrivövning på temat kärlek, som också kan ge dig chansen till ett gratis lektörsutlåtande. För er som sett filmen ”The Holiday”, känner ni säkert igen begreppet ”meet-cute”. Det beskrivs genom att en man går in i en klädaffär för att köpa en pyjamas, men han vill bara ha ett par pyjamasbyxor. Samtidigt går en kvinna in i butiken, även hon för att köpa en pyjamas, men hon vill bara ha en pyjamasskjorta. Där träffas de.

Din uppgift är att skriva ett eget ”meet-cute”. Om du skickar ditt ”meet-cute” tillsammans med en kort beskrivning av ditt manus till  info@sofiaymen.se innan den 13 februari har du chansen att vinna ett gratis lektörsutlåtande som utdelas på alla hjärtans dag 🙂 Så sätt igång, skriv på!

Glad romancemånad!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top