skip to Main Content

Feelgoodfredag och en månad i kärlekens tecken

Feelgoodfredag och vi står inför en månad i kärlekens tecken. I Feelgoodbrevet står härliga feelgoodförfattaren Marie-Louise Marc i fokus och i vår virtuella bokcirkel i gruppen Feelgoodfredag på Facebook blir hennes fina ”Bettys val” vår februaribok. Scrolla ner längst ner här på hemsidan för att ta del av Feelgoodbrevet där Marie-Louise berättar om sin skrivprocess och ger sina bästa skrivtips. I brevet ges också chansen att vinna ett gratis lektörsutlåtande lagom till alla hjärtans dag och mycket mer så häng med!

Under februari månad kommer vi att ha romancemånad på hemsidan så passa på att titta in för uppdateringar! Det blir boktips, skrivtips och annat smått och gott 🙂

Ha nu en riktigt härlig helg!

Kram på er

Sofia

This Post Has 2 Comments

  1. Tack för alla tips på avkopplande och härlig läsning. Jag vill också tacka dig för du är en underbar och
    härlig arbetskamrat som bjuder otroligt på dig själv och peppar oss andra i vardagen. Jag väntar på spänning på din andra bok och kommer att njuta att få fullständigt koppla av och leva mig in i din berättelse.

    1. Tack snälla Gunilla! Så glad jag blir 🙂 Vi gör varandra bra! Ser så fram emot att sätta punkt och skicka ut boken i världen nu, håller tummarna för att du ska tycka om den när den kommer!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top