skip to Main Content

Årets första dag, redigerar och planerar

Årets första dag och med regnet smattrande mot rutan har jag redigerat och planerat så det ryker ? Vilket år det ska bli, ett riktigt feelgood-år! Startar året med en deadline till förlaget den 8 januari, då ska bok nummer två vara så gott som färdig. Känner mig hoppfull även om det är mycket jag fortfarande vill lägga till, putsa på, förändra för att det ska bli så bra som jag hoppas! 

Första halvåret ska också ägnas åt bok nummer tre, synopsis och råmanus. Är så tacksam för att det kittlar i fingrarna inför att få börja med ett helt nytt manus, även om alla tankar just nu cirkulerar kring mina nuvarande huvudpersoner och deras berättelse. Det där lilla tvivlet om det faktiskt finns fler berättelser inombords, tillräckliga för mer än en bok, börjar lägga sig.

I almanackan prövar jag att planera in fasta tider för läsande i år, både för rekreation och för lektörsläsning. Det ger en sådan inspiration att läsa andras texter, både de som är färdiga och de som är under bearbetning. Det är något jag tänker prioritera att ge tid till i år. Läsande, skrivande och förstås tid för återhämtning, familj och positiv in-put, det ska ju vara ett feelgood-år på alla plan i år!

Nu kör vi, välkomna till feelgood-året 2018, häng med ❤️!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top