skip to Main Content

Lyckan = en positiv recension

Jag har jobbat frenetiskt med redigeringen av mitt andra bokmanus, ibland har det känts hoppfullt, ibland har det känts tröstlöst. Det är då man verkligen!!! behöver ett ord (eller flera) av uppmuntran. Något som får en att komma ihåg att man faktiskt kan skriva. Att man till och med kan skriva bra. Den uppmuntran kom i form av en helt fantastisk recension som säger ALLT jag hoppas att du som läser ska få med dig från mina böcker:

”Karaktärer som jag kan sympatisera med, en handling som lockar till läsning och miljöer som får mig att känna som om jag själv vore där.”

”Men allt är inte bara mysigt. Det är sorg och saknad också, och det känns – riktigt känns när man läser. Jag får fortfarande ett litet hugg i hjärtat varje gång jag tänker på Axel och på allt han bär inom sig.”

”Hemma där hjärtat väntar är således en riktigt lovande debut och jag ser fram emot att läsa mer av Sofia Ymén. Mer romantik, mer känslor och passion, mer av allt och självklart ett nytt lyckligt slut.” //Beas Bokhylla (varifrån jag också lånat den fina bilden)

Läs recensionen i sin helhet här: http://beasbokhylla.blogg.se/

Förstår ni? Så underbart  🙂  NU kan jag redigera färdigt! Tack Beas Bokhylla <3 <3 <3 <3

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top