skip to Main Content

Julpriser på lektörsutlåtande och skrivcoaching

Nu är det snart jul och förhoppningsvis en del tid till både skrivande och läsande 🙂 Själv har jag en hel hög med böcker som bara väntar på att bli lästa. Och om jag bara hinner redigera färdigt mitt manus, deadline till förlaget den 5 december, ser jag fram emot att ta tag i bok nummer tre. Tänk att det alltid kliar så i fingrarna för att börja med nästa. Ser absolut det stora värdet i att redigera sitt manus, det blir så mycket bättre. Men ändå måste jag säga att det inte finns något så härligt som att sätta igång med en helt ny berättelse. Längtar till att börja bena upp mina idéer till hinder och vändpunkter! Att få utveckla karaktärerna och framförallt att bara få börja skriva!

Samtidigt tar jag förstås gärna del av ditt manus! Vill du veta om din story håller? Hur du kan fördjupa dina karaktärer och hur du kan skruva på ditt manus för att ta ett steg närmare utgivning? Passa då på att beställa ett lektörsutlåtande under december månad till 10 % julrabatt, eller varför inte pröva på skrivcoaching under en månad till förmånligt julpris 🙂

Varmt välkommen att höra av av dig på info@sofiaymen.se!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top