skip to Main Content

Feelgoodfredag och vårt eget Na-No-Wri-Mo

Äntligen är det feelgoodfredag och jag kan inte säga hur mycket jag längtat efter att få berätta att vår författare i fokus den här månaden kommer att vara Sveriges romancedrottning Simona Ahrnstedt, hurra! Smått starstruck är jag eftersom hon är vår mest framgångsrika romanceförfattare, utöver det är hon dessutom hemskt trevlig  🙂  Vill du ta del av Simonas skrivprocess och skrivtips scrollar du ner och skriver in din e-post för att få ett feelgoodbrev skickat till dig.

Jag startar också två feelgoodutmaningar den här månaden: En skrivutmaning och en läsutmaning. I potten finns fina diplom, härliga bokpaket lagom till jul och rabatterade lektörsutlåtanden. Men framförallt, för dig som vill skriva ihärdig, ett färdigt råmanus på 50 000 ord. Nu kör vi, i november finns det helt enkelt inga ursäkter  🙂  det är en perfekt månad att läsa och skriva på tillräckligt mörk och kylig för att ta tillfället i akt att krypa upp i en fåtölj med en härlig bok eller datorn i knät.

Skriv och läs på så hörs vi snart igen!

Kram Sofia

This Post Has One Comment

  1. Har läst dom första av henne och tyckte dom var suveräna. Så jag skulle gärna vilja läsa denna bok.❤?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top