skip to Main Content

Bygger monter på Bokmässan och mässladdar – kom och säg hej!

Dagen före Bokmässan, känns nästan som dagen före julafton för oss bokälskare. Idag har jag spenderat eftermiddagen och kvällen med att bygga Litterära Konsulters monter där jag kommer att hålla till en hel del under mässan. Måste säga att det var jätteroligt att få se hela mässan växa fram, alla som kämpar med sina montrar, dammsugare som susar, hallå-hallå och 1-2-3 i mikrofoner, hammarslag som dånar och mitt upp i alltsammans en sådan härlig känsla av både gemenskap och förväntan. Imorgon smäller det 🙂

Vill ni träffa mig, och det hoppas jag ni vill för jag vill gärna träffa er, så kommer jag att finnas här under mässan:

Litterära konsulters monter F02:55 på plan 2. Här finns jag både fredag, lördag och söndag särskilt omkring de tider när jag håller i författarsamtal på vår ”scen”. Jag och några författare kommer att prata skrivande, feelgood, romance och att använda lektör under skrivprocessen:

  • Fredag kl. 13.30-14.00 träffar jag Sofia Fritzson, aktuell med ”När äventyret väntar”
  • Lördag kl. 11.30-12.00 träffar jag Kristin Emilsson, aktuell med ”In i minsta detalj”
  • Lördag kl. 13.00-13.30 träffar jag Christina Schiller, aktuell med ”Hemligheter små”
  • Söndag kl. 10.30-11.00 träffar jag Åsa Bonelli, aktuell med ”Vid ögonblickets slut”

Jag kommer också att titta förbi i Harper Collins Nordic monter B08:02 på plan 1 från och till både fredag, lördag och söndag för att signera ”Hemma där hjärtat väntar”. Köp en bok, ta med en bok, eller kom bara förbi och säg hej 🙂 Jag blir glad oavsett!

  • Fredag kl. 15.00-15.30
  • Lördag kl. 14.30-15.00

Hoppas att vi ses! Kram Sofia

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top