skip to Main Content

Feelgoodfredag

Äntligen Feelgoodfredag! Dags för en ny författare i fokus, närmare bestämt Birgitta Bergin som är aktuell med sin sjunde bok ”Något du inte vet att jag vet”. Vårt Feelgoodbrev är som vanligt fullt av boktips inom Feelgoodgenren och skrivövningar som förhoppningsvis lossar en och annan skrivspärr  🙂  Vi planerar också för Bokmässan, för Feelgoodträffar och för en härlig skriv- och läshöst. Hoppas att du vill hänga med och hoppas att vi träffas på Bokmässan där jag kommer att finnas i Litterära Konsulters Monter alldeles intill Skriva.

Vill du ta del av Feelgoodbrevet scrollar du längst ner på hemsidan och skriver in din e-post. Vill du hänga med i Feelgoodfredag, vår grupp på Facebook så sök bara på namnet så hittar du oss 🙂

Trevlig helg och skriv på!

Sofia 🙂

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top