skip to Main Content

Skolstart på Sofias Skrivskola

Nu är det dags för skolstart på Sofias Skrivskola. I helgen har jag, datorhaveri till trots, lagt sista handen vid alla moduler för höstens utbildningar. Det finns Författardrömmar för alla men också Författardrömmar i brons, silver och guld för att möta allt från den som vill få färdig sin intrig inför skrivstarten, till den som vill färdigställa praktiskt taget hela sitt manus på 20 veckor. Kurserna består av 10 moduler vardera och följer en modell jag själv använder när jag lägger upp strukturen för mina böcker. Naturligtvis ska alla hitta sin metod men den här fungerar för mig och jag är säker på att den kan fungera för flera. Varje modul innehåller ett teoriavsnitt och ökande grad av skrivövningar och textrespons beroende på vilken kurs man väljer. Titta gärna in under Skrivskola här på hemsidan för att få veta mer!

Hoppas du vill hänga med och att vi ses i skolbänken i höst 🙂

Dags för skolstart, härligt!

Kram Sofia

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top