skip to Main Content

Livet som författare och lektör

Så mycket som händer och det är så roligt! Idag har jag träffat en härlig författare för att coacha henne vidare i arbetet med sitt manus. Jag har precis lämnat ifrån mig ett par lektörsutlåtanden, ett ligger på vänt och nästa kommer imorgon. Nu har jag dessutom bara 5 dagar på mig att redigera färdigt mitt eget manus till förlaget så till på måndag är det också full fart på det egna skrivandet som gäller! Hoppas på världens flow, håll tummarna!

Samtidigt är barnboken ”De magiska tjugonio, en bokstavsvärld” äntligen på väg ut i världen. Ett jättespännande projekt som jag fått chans att vara med i. Inte mindre än 29 illustratörer och 29 författare som gått samman för att skapa en annorlunda, brokig och färgsprakande bok kring vårt alfabet. Bokstaven C tillföll mig och som jag klurat på ord på c – citron, can-can, cirkus, chili, choklad… Som tur var hade jag en superfin illustration av Charlotta Carlqvist som inspiration att utgå från!

Fler projekt är på gång, i höst kommer det att hända grejer 🙂  Men för några dagar framöver kör jag så det ryker med bok nummer två i serien om Österbys hjärtan för nu SKA den bli klar! Pepp, pepp, skriv på allihop!

Vill du passa på att förhandsbeställa ”De magiska tjugonio” gör du det genom att skicka en rad till info@sofiaymen.se så får du en liten hälsning skriven i boken också. Glöm inte att skriva den lilla läsarens namn och adress dit boken ska skickas så kommer den i ett fint postpaket 🙂 Boken ges ut på Idus förlag och finns också här 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top