skip to Main Content

Skrivplats

Det där med att ha en skrivplats, hur viktigt är det egentligen? Inte så viktigt kanske men trevligt 🙂  I ärlighetens namn har jag aldrig haft någon bestämd plats. Istället har jag flyttat runt mellan köksbordet, soffan och ibland barnens rum på kvällen medan jag väntar på att de ska somna. Men nu, när uterummet äntligen är färdigt har jag fått en fåtölj. Stor och mjuk och uterummet tar dessutom en del av solljuset så att jag fortfarande ser vad som står på datorskärmen. Från min stol har jag utsikt över trädgården, upp mot berget med träden på andra sidan vägen. Högst upp i högsta tallens topp brukar en koltrast sitta och sjunga på kvällskvisten. Om inte inspirationen kommer flödande där, ja då vet jag inte var jag ska ta vägen.

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top