skip to Main Content

Skrivsommar 2017

Den här sommaren blir en riktig Skrivsommar! Om ett par veckor får jag återkoppling på mitt andra manus från förlagets lektör och har också utlovat ett synopsis på nummer tre i ett ögonblick av hybris 🙂 Nåväl, det ska väl gå vägen det också. Jag har som sagt en idé och jag har påtat ner några sidor som jag tror jag vara ett embryo att jobba vidare ifrån. Flera glada aspirerande författare har också valt att ta tag i sitt skrivande denna sommar och jag har fått förmånen att skrivcoacha dem, det måste vara något av det roligaste att få följa en annan författare i hennes eller hans skrivprocess!

Sedan vill jag förstås hinna uppdatera mig på det som skrivs inom feelgoodgenren också, till midsommar ligger de här böckerna på läslistan:

Som ett brev på posten av Birgitta Bergin

Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan

Konsten att vara Caroline av Peter Barlach

Stanna innan du går av Åsa Bonelli

Glad midsommar till er alla! Hoppas att ert skrivande går framåt och att ni har massor av härliga feelgoodpärlor att ta med er till stranden eller till fåtöljen under äppelträden 🙂

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top