skip to Main Content

Mellan manus…

Man föreställer sig att det ska vara avkopplande att befinna sig mellan manus men det är det inte 🙂 Förmodligen för att idén till bok nummer tre redan är där och pockar på uppmärksamheten. Igår skrev jag några sidor för att pröva idén lite granna. Började fundera över hur det skulle hänga ihop. Huvudpersonen är klar och jag vet vem hon är och jag har en idé kring hennes motpart även om valet skulle innebära en riktig utmaning.

”Det är något magiskt med att skriva första orden i en berättelse, man vet aldrig var de kommer att ta en.” Beatrix Potter

Det är verkligen så, något magiskt med att skriva de första orden i en berättelse. Som om man stod i startgroparna inför en spännande resa utan att vara riktigt säker på var resan kommer att ta dig. Det är något som drar och lockar dig och får dig att fortsätta skriva även när verkligheten pockar på uppmärksamheten. Hoppas att du snart får skriva de första orden i en ny berättelse, njut av känslan och av sommaren som står i antågande då utrymme finns för både verklighet och fantasi.

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top