skip to Main Content

Sommarskola

Godmorgon till en härligt ledig torsdag för de allra flesta av oss  Idag passar jag på med ett erbjudande om att hänga med mig i sommar! Jag kommer att vara lektör på Sommarskolan där du under 10 veckor får tips, verktyg och stöd för att skriva din roman. Lektioner och skrivuppgifter skickas till dig varje dag från och med den 19 juni. Du får personlig handledning och respons av mig. Du får tillgång till en sluten Facebookgrupp där vi har diskussioner, frågestunder och spännande bonusmaterial. Du får också en valfri webbkurs av Ann Ljungberg att fortsätta med efter Sommarskolan tex Redigera romanen, Ge ut en bok eller Skriv en serie. Lektörsrepsons ges på 10 sidor under kursens gång, vill du skicka fler sidor pratas vi vid. Här kan du läsa mer och anmäla dig för att få mig som handledare: http://www.minkurs.nu/flow/sommarskolan.aspx?aff=f29600da
Det är nu det är dags! Ni känner väl skrivpeppen, nu kör vi tillsammans, Skrivsommar 2017 :)!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top