skip to Main Content

Feelgoodfredag och lektörspodd

Då var det dags för en ny feelgoodfredag, så härligt att se fram emot ännu en skriv- och läshelg! I förra veckan hade jag äran att bli intervjuad av Lektörspodden med Ann Ljungberg. Vi pratade romance, feelgood, författarskap och lektörskap och jag pratar på så stackars Ann knappt fick en syl i vädret 🙂 men roligt var det! Vill du lyssna på podden hittar du den på: Lektörspodden 011 Sofia Ymén pratar Feelgood

I förra veckan var jag i kontakt med förlaget, Hemma där hjärtat väntar tuffar på och jag är så glad att höra från dem som läst den. Flera har förälskat sig i Axel vilket jag är så glad för, det förtjänar han! Förlaget börjar bli sugna på att läsa bok nummer två och jag är hemskt sugen på att bli färdig. Har tagit mig i kragen och satt en deadline annandag påsk. Så långt det bara är möjligt ska jag vara färdig tills dess så nu blir det plattan i mattan. Ni hänger väl med? Sätt en deadline för er själva så kör vi 🙂 Skriv på!

This Post Has 2 Comments

    1. Så roligt, då hoppas jag att du ska få lite feelgood och romanceinspiration när du lyssnar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top