skip to Main Content

Positiv feedback

Ibland måste man bara suga åt sig av beröm och ge sig själv en klapp på axeln, fick en sådan fin feedback från en av mina lektörskunder idag:

”Sofia har en enastående förmåga att ställa frågor som hjälper till att utveckla en text. Feedbacken är idérik, strukturerad och lättbegriplig. Likt en textdetektiv finner hon logiska luckor och förbättringspotential.

Hennes skarpa analyser och feedback presenteras på ett positivt och konstruktivt sätt, som leder framåt. Ingen del av kritiken går ut på att belysa textens brister på ett negativt sätt. Samtidigt tvekar hon inte inför att göra mig som skribent uppmärksam på att det kan behövas radikala förändringar för att manuset ska bli flygfärdigt.

Jag rekommenderar Sofia varmt som en engagerad och kompetent lektör!”

Johanna Johnsson

Jag kan också stolt meddela att jag numera kan titulera mig som diplomerad lektör 🙂  Nu är jag alltså ännu vassare på att granska ditt manus så har du ett manus på gång så hör av dig! Nu kör vi på och skriver som attan! Trevlig lördag!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top