skip to Main Content

Påskägg och månadsbrev

Varje fredag är en feelgoodfredag men den sista fredagen i månaden är lite extra speciell för då kommer ett nytt månadsbrev med en ny bokcirkelbok och en ny författare som generöst delar med sig av sin skrivprocess och sina skrivtips. I april har vi glädjen att få ta del av Annika Estassys bok ”Alla dessa hemligheter”. Passa nu på att hänga med i bokcirkeln, ser själv så fram emot att läsa om Louise vedermödor. För att också ta del av Annikas skrivprocess och skrivtips i månadsbrevet scrollar du längst ned här på hemsidan och skriver in din e-postadress.

Eftersom vi firar påsk i april månad passar jag också på att dela ut ett påskägg om dagen från långfredagen till annandag påsk. För att delta i tävlingen skriver du en kort motivering till varför du vill vinna och en synopsis på max 100 ord. Du skickar ditt bidrag till info@sofiaymen.se senast måndagen den 10 april! Vinnarna kommer att presenteras en om dagen under påskhelgen tillsammans med vilket påskägg de vunnit. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Påskäggen kommer att innehålla antingen:

  • ett bokpaket med feelgoodböcker
  • ett gratis Lilla Lektörspaketet
  • en gratis Förstakapitelanalys eller
  • en gratis Synopsisanalys

Du är också varmt välkommen till gruppen ”Feelgoodfredag” på Facebook en grupp full av just feelgoodfantaster. Glad Feelgoodfredag 🙂 !

 

 

This Post Has 2 Comments

  1. Intressant att feelgood blivit mera populärt! Själv gillar jag att läsa mysiga böcker. Vi får nog av våld ändå via media varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top