skip to Main Content

Författare, nätverka!

Författare är ett till stor del ensamt yrke (sagt med all respekt för att ens karaktärer börjar kännas verkliga efter ett antal timmar tillsammans 🙂 ) För att inte skramla mellan väggarna behöver man hitta ett nätverk av likasinnade. Idag hyllar jag dem, nätverken, ett gäng som förstår precis vad man menar när man ställer frågor som bara en författare kommer sig för att ställa: ”Kan man verkligen dö av att bli inrullad i en matta och lämnad upp och ner över natten?” eller ”Måste den manliga huvudpersonen i en romance verkligen vara lång, bredaxlad och mörkhårig?” Är det inte underbart att ha någon att ställa sådana frågor till?

Men vart hittar du dem då, skrivvännerna som kan utgöra nätverket?

  • På en skrivkurs.
  • På bokrelease dit författaren vars blogg du läser generöst bjudit in.
  • På jobbet, på gymmet, i bokcirkeln eller på biblioteket.
  • Bland dina redan befintliga vänner som visar sig nära samma skrivdrömmar och som också visar sig vara suveräna bollplank.
  • I cyberrymden. Med alla dagens kanaler bloggar, vloggar, facebook, LinkedIn för all del kan ett nätverk och en skrivarvän finnas i Sidney likaväl som i Simrishamn.

Så vad väntar du på, sätt igång att knyta nya kontakter. Eller har du kanske redan en potentiell skrivvän i bekantskapskretsen någon tro? Pröva lite försiktigt att ställa en av dina frågor och se om de bara tittar förskräckt på dig eller om de har massor att dela med sig av. Lycka till!

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top