skip to Main Content

Vår i luften

Det är vår i luften, inte bara här utan också hos mina karaktärer. Njuter av att se de första snödropparna och krokusarna titta upp ur rabatten. Idag är det fullt feelgoodfokus, fixar med månadsbrevet, vi har en så härlig författare på gång till april månad. Måste medge att jag är lite starstruck 🙂 Fler och fler hänger med på Feelgoodfredag – gruppen för feelgoodfantaster på Facebook, jätteroligt! Varmt välkomna dit också!

Idag ska jag skriva. Jag hoppas verkligen att mina karaktärer är med på banan för nu ska det bli full fart framåt. Har redan betat av en hel del av det jag behöver göra så här på morgonkvisten så att det ska finnas utrymme att sitta framför datorn ett par timmar, längtar efter att se vad de ska hitta på idag.

Mycket skriv- och läspepp skickar jag till er denna sköna söndag! Nu kör vi!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top