skip to Main Content

Varje fredag är feelgoodfredag

Åh härliga fredag! Vilken lång vecka det har varit och som jag längtat efter helg. Imorgon utlovas sol och underbart vårväder och jag tänker njuta av varenda uns av dagsljus tillsammans med familjen! I övrigt är helgen vikt åt att skriva färdigt ett utlåtande på en härlig chick-lit/feelgoodroman och jag hoppas på att få ner några ord till på fortsättningen av ”Hemma där hjärtat väntar”. Jag startade en tråd i författargruppen om att avsätta fast tid till sitt skrivande eller att skriva så fort man får en ledig stund. Jag önskar att jag kunde säga att jag var så disciplinerad att jag sätter en fast avsatt tid för att skriva men det är verkligen inte min paradgren. Istället skriver jag så fort jag får en ledig stund och blir ständigt avbruten av verkligheten som pockar på uppmärksamheten. Det går långsamt med andra ord men trägen vinner. Jag ska se till att påminna mig själv om att det bara gått fyra månader sedan jag satte absolut punkt för ”Hemma där hjärtat väntar”och med tanke på hur lång tid det tog för mig att skriva färdigt den är fyra månader bara en sekund i sammanhanget. Nej istället för att jaga mig själv tänker jag klappa mig själv på axeln och ta det lite lugnt, samla på mig positiv input. Olika recensioner har börjat komma in, små rader från läsare, än så länge positiva. Varenda snällt ord tänker jag suga åt mig för det finns ingenting så peppande och inspirerande som när någon säger att de faktiskt tycker om det man redan skrivit. Är så otroligt tacksam för er som kommer sig för att berätta det för mig  🙂  tack!

Dagens skrivtips får bli att se till att klappa er på axeln, att ta det lite lugnt och samla på er positiv input. Då kommer inspirationen som ett brev på posten  🙂  Och glöm inte att passa på och använda er av lektörsrabatten, hela mars månad är det lektörsrea, ta en titt under lektörstjänster och hör av dig så hjälps vi åt att putsa på ditt manus tills det glänser!

 

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top