skip to Main Content

Bokrea

Fyndat på bokrean, som jag ser fram emot att läsa de här godbitarna. Jag valde bland annat ”Arvet efter dig” av Jojo Moyes, den ser jag fram emot efter att ha läst ”Livet efter dig” som redan är en feelgoodklassiker. ”Fyren mellan haven”och ”Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske” ligger på flera topplistor och lovordas av recensenter. Abrahamson ska ha lyckats med konststycket att skriva humoristiskt vilket få författare lyckas riktigt bra med. Christoffer Holst var liksom jag en av finalisterna i Harlequins författartävling fast året innan. Jag skäms lite att säga att jag inte läst hans bok ännu men nu är det dags. Anette Haaland har skrivit något som påminner mig om Pastor Brown, småputtrig deckare. I övrigt är det flera fina författare som för mig är mer eller mindre oprövade kort och det ska bli spännande att se vad de skrivit. Har ni fyndad på rean? Mycket deckare och mycket feelgood hittade jag i hyllorna men också en hel del mer dramatiska samhällsskildringar. Vad väljer ni?

Idag bänkar jag mig framför Vasaloppet med min hög med böcker, ser fram emot en skön söndag, hoppas ni får detsamma!

This Post Has 2 Comments

  1. ”Den röda adressboken” ligger på mitt nattduksbord och väntar på att bli läst. ”Fyren mellan haven” planerar jag att lyssna på via Storytel. Alltid härligt att variera sig. Jag håller med om att det var väldigt mycket deckare på bokrean. Men snart ska det väl komma ett bord med enbart Romance och feelgood på också, eller hur? 😉

    1. Visst är det härligt att ha böcker som ligger olästa och bara väntar på en 🙂 Försöker att lära mig att läsa långsamt och i omgångar för att verkligen njuta av dem annars sträckläser jag och gör slut på nöjet alldeles för fort. Ja visst vore det härligt, det måste vi tro, feelgood och romance är absolut genres på frammarsch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top