skip to Main Content

Författarglädje

Idag har jag signerat flera böcker åt fina kollegor, fått goda nyheter, fattat kloka beslut inför framtiden och en läsare beskriver ”Hemma där hjärtat väntar” som en kopp kaffe med en nybakad kanelbulle. Det är precis så jag hoppades att den skulle kännas, blir så lycklig och inspirerad! Visst vet jag att man inte ska sitta och vänta in inspirationen men visst sjutton är det lättare att skriva när den är här. Ikväll tänker jag blunda för tvätten som ska vikas, möten som ska förberedas, matlådor, dammtussar… Ikväll tänker jag skriva.

Dagens skrivövning: Hitta inspirationen, stäng av alla måsten och skriv, skriv, skriv!

 

 

This Post Has 2 Comments

  1. Jag köpte ”Hemma där hjärtat väntar” igår och har precis börjat läsa den. Har redan fallit totalt för Axel, han verkar så mysig och snäll 🙂 Gillar omslaget skarpt, den andas både romance och feelgood på samma gång!

    1. Åh så glad jag blir Kristina! Hoppas att du ska tycka om den hela vägen, du får höra av dig igen och berätta när du är klar 🙂 Jenny har gjort ett toppenjobb med omslaget, det passar verkligen innehållet, är så nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top