skip to Main Content

Planera och prioritera

Att planera och prioritera är verkligen inte lätt men till slut blir det nödvändigt. Vad är din drivkraft? Vad vill du allra helst? Dygnet har ett begränsat antal timmar, du kan inte hinna med allt. Vissa saker kan du inte prioritera bort, andra är möjliga om än obekväma att ta bort. Hur mycket är skrivandet värt och hur mycket är du beredd att offra för att skapa tid för ditt skrivande? Det är några få förunnat att kunna säga upp sig och ägna sig heltid åt sitt skrivande. De allra flesta av oss arbetar antingen heltid och har skrivandet som en aktivitet vid sidan av eller kanske arbetar deltid med någon eller några dagar i veckan att ägna helhjärtat åt skrivande. Vad är realistiskt för dig i din livssituation? Hur mycket tid kan du avsätta till skrivande utan att göra avkall på alltför mycket?

Glöm inte, det ska vara roligt också och det blir inte roligt om du hela tiden måste jaga tiden. Dagens författarövning: Planera och prioritera!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top