skip to Main Content

Inte ett ord

Inte ens en romanceförfattare är automatiskt förskonad från influensa över alla hjärtans dag, man skulle kunna tycka att det borde vara obligatoriskt. Inte ett ord har blivit skrivet eller läst på hela veckan. Däremot har jag då och då tittat upp och ut, kikat ut genom fönstret och insett att solen värmer och att det börjar bli vår. Jag har ögnat någon rad på facebook och insett att romcoms kategoriseras som skadliga lagom till alla hjärtans dag, det fick mig att le litegrann. Man kan nog få det mesta att verka skadligt på något sätt bara man anstränger sig. Något som jag tänker glädja mig åt lite idag innan jag bäddar ner mig igen är att Storytel annonserar på Facebook och frontar med min bok, det muntrade absolut upp en annars mycket förkyld onsdag. Hoppas du mår bra och att du skriver så pennan glöder! Kanske hände något på alla hjärtans dag som är värt att bygga en novell kring? Stoff finns överallt, det är bara att fånga det.

 

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top