skip to Main Content

Fira kärleken och drivkrafter

Blivit uppmärksammad på en fin kampanj ”Fira kärleken” på ICA i Borås, likadant i Halmstad, kanske på fler ställen i vårt avlånga land? Där finns i alla fall ”Hemma där hjärtat väntar” på samma hylla som Nora Roberts. Vilken lycka för en romancefantast 🙂

I övrigt skriver jag så det knapprar, försöker att hålla mig till mina egna regler – inte se bakåt, bara framåt! Jag funderar över mina karaktärers drivkrafter och brainstormar kring olika potentiella hinder som gör att de inte kan följa sin attraktion till varandra. Hittar jag ett tillräckligt spännande hinder prövar jag att skriva scenen och ser vart de tar vägen. Ibland håller det, ibland håller det inte alls. Den här gången har jag lovat mig själv att låta karaktärerna bestämma mera, desto viktigare blir deras drivkrafter och att följa dem när de bär iväg, ibland åt ett helt annat håll än vad jag tänkt mig.

Hur ser era karaktärers drivkrafter ut och vågar ni släppa taget och följa dem?

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top