skip to Main Content

Skrivplats

Ibland drömmer jag om en riktig skrivplats. Vi har ett fönster med en fin utsikt upp mot trädgården och skogen som jag gärna mutat in till min. Och till uterummet fantiserar jag om en stor fåtölj med fotpall där jag kan sitta insvept i en filt när regnet smattrar på taket och skriva i lugn och ro. Samtidigt är jag fortfarande en gnutta emot att skapa en ren arbetsplats, det ska ju vara roligt att skriva, inget tvång. Det ger förstås inte några slantar i plånboken att gå runt och vänta på att inspirationen ska komma flödande innan man faktiskt sätter rumpan på stolen. Men å andra sidan är författarskapet inte den mest lukrativa försörjningen om man inte råkar heta Läckberg eller GW och då kan man i alla fall trivas medan man gör det. Det är ändå en del man prioriterar bort som aspirerande författare = allt som inte är livsnödvändigt 😉  Men en kreativ skrivplats hade jag gärna haft. En sådan som inbjuder till inspiration och skrivande så att fantasin bara flödar. Vart skriver du? Har du hittat din kreativa skrivplats? Det får bli en av mina nya målsättningar.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top