skip to Main Content

Skrivmål

Ny månad, nya tag, nya skrivmål. Vi summerar januaris skrivmånad, ger oss en klapp på axeln oavsett hur den har sett ut och går vidare mot februari med goda intentioner! För min del har det inte blivit så mycket skrivande som jag hoppats i januari men ibland prioriterar verkligheten sig självt och jag är trots allt nöjd med det jag fått ner på pränt och förlaget är positivt.

Inför februari är det dags för nya skrivmål, mina blir att bli bättre på att prioritera skrivandet i förhållande till annat som jag faktiskt kan prioritera bort. Och jag vill nå upp till 80 000 ord, det är en bra bit kvar men nu ska här skrivas 🙂 Jag tror på att sätta upp deadlines för sig själv och gärna hänga upp sin deadline på någon annan än bara sig själv. Det är som när du ska och träna, har du lovat en kompis att ni ska gå tillsammans är det mycket svårare att ångra sig och stanna hemma. Så ragga upp en testläsare som kan avkräva dig ditt manus så långt du kommit den 1 mars, tro mig, du kommer att göra ditt yttersta för att ha kommit så långt som möjligt i bearbetningen av ditt manus. Eller om du redan är lite längre kommen med ditt manus, boka in en lektörsläsning om du tänker använda dig av lektör eller kanske till och med sätt en deadline när du ska skicka iväg manuset till väl valda förlag.

Och glöm nu inte att gå ut i ljuset, för nu kommer det! Ta en paus en stund svep in dig i en varm filt och kura envist på balkongen i det bleka solljuset eller ta en promenad, eller kika i rabatterna – här är snödropparna redan på väg upp. Och läs lite! I februaris månadsbrev startar vi upp Feelgoodbokcirkeln med Camilla Davidsson så häng med du också. Scrolla längst ner på sidan, skriv in din e-post så har du alldeles strax månadsbrevet på mailen.

 

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top