skip to Main Content

Feelgood-fredag månadsbrev, tävlingar och bokskrivande

Idag for det första månadsbrevet iväg till alla prenumeranter på hemsidan. Det blev ett brev fullt av Feelgood! Vi pratar skrivdagböcker, feelgood-tips , inspirerande läsning och Camilla Davidsson,  författare till ”Änglarna dansar i gryningen”, delar generöst med sig av  sin skrivprocess och avslöjar sina bästa författartips. Glöm inte att prenumerera på nyhetsbrevet du också!

I övrigt står jag inför ännu en riktig skrivarhelg, förra helgen gick så bra så nu hoppas jag på en favorit i repris. Och jag ska se till att läsa igenom alla spännande tävlingsbidrag till lektörstävlingen, på måndag koras vinnaren! Och avgöra vem som ska vinna ett alla-hjärtans-dags paket. Och det där med releasefest? Kanske att jag borde ta tag i det också. Vilken helg det ska bli! Imorgon kommer ett inlägg fullt av skrivande, hoppas på känslan av flow och hybris 🙂

Lägger tävlingsreglerna här om det är någon som fortfarande går och värker på sin synopsis för att vinna ett lektörsutlåtande eller sin motivering för att vinna ett alla-hjärtans-paket, ni har fortfarande till på söndag på er.

Vinn ett gratis lektörsutlåtande:

Du får ett sammanfattande utlåtande på minst 6 a4-sidor skrivet med 1,5 radavstånd där jag tittar på hela din text och lyfter fram både styrkor och utvecklingsområden. Jag analyserar din text ur alla perspektiv, allt ifrån anslag till språk, dramaturgi och karaktärer. Du får också noteringar genom hela manus där jag markerar och kommenterar detaljer i texten som du särskilt behöver uppmärksamma.

Allt du behöver göra är att skriva ett kortsynopsis på max 100 ord och en motivering till varför just du borde vinna ett gratis lektörsutlåtande. Din synopsis är säker hos oss och kommer inte att på något sätt att publiceras.

Skicka ditt tävlingsbidrag till info@sofiaymen.se senast söndagen den 29 januari. Vinnarens namn publiceras på hemsidan måndagen den 30 januari. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinn ett alla hjärtans dags paket:

Ett alla-hjärtans-paket fullt av Romanceböcker till den som skriver den bästa motiveringen i kommentarerna varför de vill vinna ett paket fullt av romance till alla hjärtans dag: Hemma där hjärtat väntar förstås, En enda risk av Simona Ahrnstedt och Månskensstranden av Nora Roberts för att de båda är mina inspirationskällor, och så lite choklad förstås. Senast den 29 januari, på söndag, vill jag se ditt bidrag. Den 30 januari presenteras namnet på vinnaren tillsammans med namnet på den lyckliga vinnaren av ett gratis lektörsutlåtande.

 

This Post Has 3 Comments

  1. Jag är mycket nyfiken på ” Hemma där hjärtat väntar ”, det verkar vara en bok i min smak.
    Nora Roberts böcker älskar jag , men tror inte jag läst något av Simona Ahrnstedt.

    1. Tack Helena! Jag hoppas att du ska tycka om den!, mycket nervös väntan nu 🙂 Nora Roberts är absolut en favorit och en stor inspirationskälla och Simona å sin sida är ju vår romancedrottning och det är väl värt att läsa hennes böcker om man vill se starka kvinnor i huvudrollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top