skip to Main Content

Vinn ett allahjärtanspaket

Äntligen är den här 🙂 den är så fin och jag är så glad! Tänk att man kan drömma och längta efter något så mycket och så plötsligt en dag händer det. Man ska ta tillfället i akt att fira så nu blir det ett bokpaket till den som skriver den bästa motiveringen i kommentarerna till det här inlägget varför de vill vinna ett paket fullt av romance till alla hjärtans dag: Hemma där hjärtat väntar förstås, En enda risk av Simona Ahrnstedt och Månskensstranden av Nora Roberts för att de båda är mina inspirationskällor, och så lite choklad förstås. Senast den 29 januari, på söndag, vill jag se ditt bidrag. Den 30 januari presenteras namnet på vinnaren tillsammans med namnet på den lyckliga vinnaren av ett gratis lektörsutlåtande.

Om du vill passa på att tävla om ett gratis lektörsutlåtande också skriver du en kortsynopsis på max 100 ord tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna ett lektörsutlåtande på ditt manus. Du skickar ditt tävlingsbidrag till info@sofiaymen.se senast söndagen den 29 januari.

Varmt välkomna att fira med mig!

Kram Sofia

This Post Has 5 Comments

  1. I år blir första året på 22 år som jag firar Alla Hjärtans dag själv, då min man vill skiljas. Jag har svårt att se ett bättre sätt att göra det på än med goda böcker och choklad. Eftersom jag inte varit singel sen jag var 17 kan jag dessutom behöva lite romance-tips från proffsen, så jag håller tummarna för att jag vinner.

  2. Alla hjärtans dag blir dystert trist om den blir som den var sist.
    Vinner jag istället ett fint paket kan jag mysa till det i min ensamhet.
    Håller tummarna 🙂

  3. Åker bort till värmen över alla ❤ dag efter en lång vinter full av jobb. En härlig ny bok vore toppen att ta med sig till solstolen!

  4. Slukar varenda Nora Roberts jag ser och jag har inte läst Simonas senaste och din bok ser jättemysig ut 🙂 Och jag vinner aldrig något så jag skulle bli jätteglad om jag faktiskt vann den här gången.

  5. Brukar inte fira alla hjärtans dag men vinner jag ett bokpaket kan jag göra ett undantag ? Vill gärna vinna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top