skip to Main Content

Våga påbörja resan

Sent igår natt tryckte jag äntligen på knappen. Nu är utkastet till bok nummer två hos förlaget för påsyn. Som jag hoppas på att få en positiv rad tillbaka så att jag vet att jag är på rätt väg. Var tvungen att läsa igenom texten jag skickat imorse igen för att försäkra mig om att det inte bara var ”mitt i natten hybris” men det kändes lika bra idag, tack och lov. Har fortfarande lite hybris, det här är det bästa jag skrivit 🙂 Jag hoppas att den här känslan får hålla i sig.

I helgen skrev jag drygt 10 000 ord, det är galet mycket och då hann jag faktiskt komma upp och hämta andan då och då. Jag kan tacka min synopsis där jag äntligen fick ihop alla de där trådarna som låg och skavde. Tänk om det fick fortsätta så här! Svackor kommer säkert men just idag tänker jag vara glad och nöjd med mig själv.

Jag läste ett citat idag: ”Om du inte ser var vägen slutar, påbörja din resa och låt sedan dina instinkter styra dig.” Meningen fastande hos mig. Jag behöver ett synopsis, någon form av karta eller ram om man så vill, men jag behöver också verkligen påminna mig själv om vikten av modet att släppa taget om den. Att påbörja min resa även om jag inte vet exakt var vägen slutar och utmana mig genom att låta instinkten, karaktärerna, visa vägen. Det är min skrivutmaning till dig idag.

Påbörja din resa och våga låta instinkterna styra dig, kanske leder vägen dig någon helt annanstans än vad du tänkt dig. Tänk vad du kan få uppleva!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top