skip to Main Content

Lycka

Känslan av att hitta sig själv på Bokus och kunna bevaka sitt eget boksläpp, helt otroligt! Idag kostar jag på mig att bara vara lycklig! Tänk att jag tagit mig igenom det lilla, lilla nålsögat. Det har varit ett slitsamt, bitvis tröstlöst men samtidigt ett inspirerande och härligt äventyr att skriva en bok. Ser så fram emot att se den, hålla i den och med varm hand släppa ut Klara och Axel till världen. Jag hoppas att världen ska ta emot dem och tycka om dem precis som jag. Håller tummarna och knapprar febrilt på nästa historia där Klara och Axel också kommer att finnas med på ett hörn, så glad att jag inte behöver släppa dem helt och hållet 🙂

Kram Sofia

PS. Bevaka gärna boken du också, snart kommer den: Bokus, Hemma där hjärtat väntar, Sofia Ymén

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top