skip to Main Content

Ser fram emot en riktig skrivhelg och firar veckans besökare

Mängder av underbart härliga skrivintresserade människor har tittat förbi denna veckan, tack alla ni som varit här, säg gärna hej =) Och för er som redan skickat in era bidrag till tävlingen om ett gratis lektörsutlåtande vill jag bara säga vilken enorm kreativitet, skrivarglädje och vilja det finns där ute! Varmt tack för att ni låter mig ta del av era tankar och idéer!

För er som ännu inte skickat in era bidrag, vad väntar ni på =)? Ta chansen att låta 2017 bli året ert manus äntligen blir färdigt och får ut och pröva sina vingar hos förlagen eller på tryckeriet om ni väljer egenutgivning. Vinnaren får:

Ett sammanfattande utlåtande på minst 6 a4-sidor skrivet med 1,5 radavstånd där jag tittar på hela din text och lyfter fram både styrkor och utvecklingsområden. Jag analyserar din text ur alla perspektiv, allt ifrån anslag till språk, dramaturgi och karaktärer. Du får också noteringar genom hela manus där jag markerar och kommenterar detaljer i texten som du särskilt behöver uppmärksamma.

Allt du behöver göra är att skriva ett kortsynopsis på max 100 ord och en motivering till varför just du borde vinna ett gratis lektörsutlåtande. Din synopsis är säker hos oss och kommer inte att på något sätt att publiceras.

Skicka ditt tävlingsbidrag till info@sofiaymen.se senast söndagen den 29 januari. Vinnarens namn publiceras på hemsidan måndagen den 30 januari.

Passa nu på att skriva i helgen du också, rumpan på stolen, det ska jag göra! Efter helgen ska ett första utkast in till förlaget, bok nummer två är på gång och fortfarande finns det mesta bara i mitt huvud, hjälp! En brännhet deadline, ibland är det allt som behövs för att tvinga ut de små grå.

Trevlig helg och massor av skrivpepp till er alla!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top