skip to Main Content

Tävla om ett gratis lektörsutlåtande

Premiär för hemsidan idag, det firar jag med att ge dig chansen att vinna ett gratis lektörsutlåtande. Vad får du:

Du får ett sammanfattande utlåtande på minst 6 a4-sidor skrivet med 1,5 radavstånd där jag tittar på hela din text och lyfter fram både styrkor och utvecklingsområden. Jag analyserar din text ur alla perspektiv, allt ifrån anslag till språk, dramaturgi och karaktärer. Du får också noteringar genom hela manus där jag markerar och kommenterar detaljer i texten som du särskilt behöver uppmärksamma.

Allt du behöver göra är att skriva ett kortsynopsis på max 100 ord och en motivering till varför just du borde vinna ett gratis lektörsutlåtande. Din synopsis är säker hos oss och kommer inte att på något sätt att publiceras.

Skicka ditt tävlingsbidrag till info@sofiaymen.se senast söndagen den 29 januari. Vinnarens namn publiceras på hemsidan måndagen den 30 januari. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Välkommen med ditt bidrag och varmt välkommen till min hemsida där du kommer att kunna följa min skrivresa. I februari publiceras min första bok, ”Hemma där hjärtat väntar” på Harper Collins förlag och nu tampas jag som bäst med uppföljaren. Häng med på skrivår 2017!

//Sofia

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top