skip to Main Content
Feelgoodfredag Idag

Feelgoodfredag idag

Feelgoodfredag idag och det är dags för ett nytt härligt feelgoodbrev, fullproppat med godbitar. Vi bjuder på bokmässerabatt på lektörsutlåtanden och våra bästa mässtips. Vi pratar med Ewa Åkerlind, förläggare på Ordberoende förlag om berättelser som berör, om humor och värme, verklighet och fiktion och hur även superhjältar har sina svagheter. För att läsa mer gå in på startsidan www.sofiaymen.se scrolla längst ned och skriv in din e-post. Bli inte förskräckt när du måste bekräfta din e-post  det måste man göra nu för tiden, klicka vidare så har du snart härlig feelgoodläsning i e-postlådan.

Ordberoende förlag har också valt september månads bokcirkelbok till vår Facebookgrupp Feelgoodfredag. Det blir ”Det stora dejtingäventyret” av Max Schüllerqvist som jag ser mycket fram emot att läsa. Häng med och läs ni också! För mer info och ta del av våra bokcirkelfrågor gå med i facebookgruppen, om en månad bokcirklar vi  Fotot av boken är taget av Amanda Hallberg. 

Ha en riktigt fin helg!

Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top